Dubbeltallen.se öppnar grindarna

Välkommen till oss! Dubbeltallen.se kommer helhjärtat att handla om ishockeyklubben Timrå IK. Vår primära ambition med sidan är att informera våra besökare om allt som har med Timrå IK att göra ur ett historiskt perspektiv.

Bakgrunden till att sidan skapades är att de historiesidor som vi tidigare haft liggandes på supporterklubbens hemsida tikare.se behövde ett eget hem.  Dessa sidor har vi nu flyttat över till dubbeltallen och vi håller även på att uppdatera och komplettera dessa så att de återigen är aktuella. Utöver det historiska materialet så har vi en hel del övrig TIK-relaterad information som behöver publiceras på Internet.

Vi kommer att uppdatera sidorna efter behov och kontinuerligt lägga till artiklar/material. Om du tittar in någon gång då och då så missar du inget. Under ”sajtnyheter” så länkar vi till allt nytt som läggs upp.

Om detta är ditt första besök på sidan så kan du börja med att läsa förstasidan för att sedan utforska alla underavdelningar.

Till sist, om du saknar något på våra sidor eller vill hjälpa till så kontakta oss.

Mvh
Redaktionen, dubbeltallen.se

1 reaktion på ”Dubbeltallen.se öppnar grindarna”

  1. Då måste vi ha en klubb för oss som är Tallvänner ! Dessutom saknar man ju acessoarer rent generellt med tallarna. Man får ju fixa själv om det skall bli nå’t.
    Kan det vara en idé att ta fram lite Dubbeltallprylar-The Red Pines Gang.
    Skall definitivt använda denna sida som min favvo !! Vilken himla bra idé av er !!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.